Седмично послание на Хиларион 14-21 април 2013г.

14-21 април 2013г.

Възлюбени,

Всеки един от вас е отново в пълен поток на получаване и закотвяне на Космическите енергии в кристалното ядро на вашата планета. Това са ритмите, с които сега сте свикнали в ежедневието си и по този начин служите на Божественото. Когато всеки от вас получава и позволява на тези енергии да преминат през вас в кристалното ядро, вие изпълвате Земята с тези просторни енергии и ето как се случва издигането на Земята. Светлината вътре в центъра на планетата се разпростира и тя е издигана в по-високите измерения.

Възнесените реалности работят непрекъснато, за да донесат повече Светлина чрез всеки от нашите колеги, които ходят по планетата, за да засияе още по-ярко и по-блестящо от преди тяхната Светлина. Тези, които избраха тази служба, са разположени стратегически по цялата планета и оказват голяма помощ чрез желанието си да се подложат на тежките условия в процеса на пречистване. Ние разбираме, че това доста често е нож с две остриета, защото като позволявате навлизането на повече Светлина във физическите ви тела, вие също така изпитвате опита за прочистване на по-дълбоко ниво на всички клетки на вашето същество, а това не винаги е приятно преживяване в рамките на собствените ви системи.

Като пътувате по-напред в процеса на издигане, вие също така взимате участие в процеса на енергиите, които са освобождавани за трансмутиране и също така извършвате голяма служба към Човечеството и Земята по този начин. Всеки от вас има капацитета да извърши тази работа и вие сте го правили чудесно. Ние искаме да отбележим, че на най-високите нива на вашето Същество вие напълно разбирате ролята си и участвате ентусиазирано в нея. Тази работа изисква упоритата отдаденост на всички наши колеги, които ходят по планетата и тя се координира с всички вас по време на периодите ви на почивка и сън. Много неща се случват отвъд порталите на състоянието на сън и вие носите това знание в себе си.

Много от вас са готови да се преместят в по-фините енергийни тела, които изграждахте, и избрахте да продължите в усилията си да внесете и закотвите повече Светлина тук на планетата. Това също е част от причината и целта на вашето присъствие тук през тези времена и това ще ви стане по-ясно, тъй като повече хора се пробуждат и Светлината се разпростира още повече. Вие започнахте да се придвижвате в по-устойчиви състояния на мир и спокойствие и знаете, че каквото и да се случи в онези около вас, това е процесът, в чийто край сте сега вие – процес на усъвършенстване и чистота на Съществото. Вие сте готови за следващата стъпка и за новото начало, което сега стои пред вас.

Новото начало дава на всеки от вас възможността да стане съзнателен съ-творец в новия ви свят. Има в сила гратисен период, който ще ви позволи да тренирате тази нова способност без вреда за себе си или за другите. Вие се учите да контролирате мислите си и да ги поддържате балансирани в неутрален начин, защото новият свят изисква тази само-дисциплина, за да може вашите творения винаги да са за най-доброто на всички и да не вредят. Това е най-вълнуващото приключение, което ви предстои сега и ние ви напомняме, че това е процес на обучение, така че внимавайте какво създавате.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/04/14-21-2013.html




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments